Το ξενοδοχείο Στύγα Mountain Resort βρίσκεται στη  Ζαρούχλα Αχαΐας. Η Ζαρούχλα είναι ένα μικρό χωριό βυθισμένο στο πράσινο στις πλαγιές του Χελμού, σε υψόμετρο 1.100 μέτρων. Η πρόσβαση γίνεται από Ακράτα από την οποία απέχει 37 χιλιόμετρα και από τα Καλάβρυτα μέσω του Χιονοδρομικού Κέντρου από το οποίο απέχει 18 χιλιόμετρα.

Το ξενοδοχείο Στύγα Mountain Resort  κατασκευάστηκε με βάση την αρχιτεκτονική των παλιών πυργόσπιτων της περιοχής  και με σεβασμό στην τοπική παράδοση.  Στο ξενοδοχείο μας στη Ζαρούχλα συνδυάζεται αρμονικά η παραδοσιακή τεχνική με τη σύγχρονη τεχνολογία.

Η υπέροχη φύση της Ζαρούχλας σε απόσταση αναπνοής από το ξενοδοχείο εισβάλει  παντού μέσα από τα μεγάλα ανοίγματα  του άνετου lobby με το διαρκώς αναμμένο μεγάλο τζάκι και με την μοναδική θέα από το εστιατόριο και την αίθουσα πρωινού  να συνοδεύει τους επισκέπτες μας.

Στο ξενοδοχείο μας θα βρείτε: 22 δωμάτια (δίκλινα και σουίτες), υποδοχή, σαλόνι με τζάκι ,εστιατόριο ,καφέ, bar , εξωτερική πισίνα, δυο αίθουσες  συνεδρίων και εκδηλώσεων. Τα δωμάτια του Στύγα Mountain Resort χαρακτηρίζονται από μια διακριτική πολυτέλεια και αίσθηση άνεσης χωρίς υπερβολές με σκοπό να προσφέρουν μια άνετη διαμονή στη Ζαρούχλα. Οι δύο αίθουσες χωρητικότητας 20 έως 120 ατόμων είναι πλήρως εξοπλισμένες για να δεχτούν εταιρικές συναντήσεις, εκπαιδευτικά σεμινάρια και μικρά συνέδρια.