Το Καρπενήσι το επισκέφτηκα πρώτη φορά πρίν πέντε χρόνια γιατί έπρεπε να πάω τη γυναίκα μου σε μια εκδήλωση της εταιρείας της. Όμως από τότε έχω πάει αρκετές φορές και ο λόγος είναι απλός.

Αυτό που σου κεντρίζει τη ματιά από την πρώτη στιγμή είναι τα καταπράσινα τοπία. Είναι βέβαια φυσικό να περιμένεις ότι θα δεις τη φύση να «ζωγραφίζει» σε τέτοια μέρη, αλλά όλο αυτό το μαγικό σκηνικό με τα έλατα να πνίγουν τα βουνά, τα ποτάμια και το πράσινο δε μπορεί παρά να σε κερδίσει.

Μεγάλο πλεονέκτημα για το Νομό Ευρυτανίας εκτός από το υπέροχο Καρπενήσι, είναι το χιονοδρομικό του κέντρο αλλά και τα υπέροχα χωριά που θα συναντήσεις κάνοντας αυτή τη διαδρομή.

Πολύ όμορφα χωριά που αξίζει κανείς να γνωρίσει είναι ο Άγιος Νικόλαος Ευρυτανίας, οι Γοργιανάδες, η Καλλιθέα, οι Κορυσχάδες,  το Μεγάλο και Μικρό Χωριό. Η απόσταση είναι κοντινή από το Καρπενήσι, ενώ στα περισσότερα θα βρείτε πολλές επιλογές από ξενοδοχεία για τη διαμονή σας, αλλά και για φαγητό.

Τις ίδιες αλλά και περισσότερες επιλογές έχετε στο Καρπενήσι, όπου θα βρείτε συναντήσετε ξενοδοχεία για όλα τα γούστα, πολλά από αυτά με ιδιαίτερα υψηλό επίπεδο παροχών, γραφικές ταβέρνες με τις τοπικές νοστιμιές και όμορφα καφέ και μπαρ για τη διασκέδαση σας.

Είτε έχετε έρθει για διασκέδαση και περιπέτεια, είτε για χαλάρωση, ρομαντισμό και ξεκούραση, είναι σίγουρο ότι θα μείνετε ικανοποιημένοι.

Πηγές Φωτογραφιών:
Καρπενήσι by dims321

Καρπενήσι by panox
Καρπενήσι by cpil
Καρπενήσι by cpil
Καρπενήσι by cpil