Το Hotel Chloe είναι ένα νεόδμητο πολυτελές κατάλυμα στην πόλη της Καστοριάς, με θέα στη λίμνη και το επιβλητικό όρος Βίτσι.

Η φυσική ομορφιά της Καστοριάς αλλά και της ευρύτερης περιοχής θα σας γοητεύσει, ενώ η μαγεία θα συνεχιστεί στους χώρους του ξενοδοχείου Chloe. Το κοσμοπολίτικο περιβάλλον άψογης αισθητικής συνδυάζει με μοναδικό τρόπο το κλασικό και το minimal.

Τα ευρύχωρα δωμάτια και οι σουίτες με τη μοναδική διακόσμηση και τον απόλυτα σύγχρονο χαρακτήρα τους προσφέρουν εξαιρετική άνεση συνδυασμένη με λύσεις υψηλής τεχνολογίας.

Έπιπλα κλασικής φινέτσας και ζεστά γήινα χρώματα συνθέτουν ένα περιβάλλον κομψότητας και διακριτικής πολυτέλειας με μια αύρα αρχοντιάς από το αναπαυτικό café-bar μέχρι και την φωτεινή τραπεζαρία.

Το πρωινό στο Chloe είναι εμπειρία μοναδική, με ατελείωτες νοστιμιές του αμερικάνικου μπουφέ που εκτός των άλλων περιλαμβάνει αυθεντικές παραδοσιακές απολαύσεις όπως αγνές σπιτικές μαρμέλαδες, χειροποίητα γλυκά και παραδοσιακές πίτες που παρασκευάζονται καθημερινά στην κουζίνα του ξενοδοχείου…ολόφρεσκα!

Με επίπεδο υπηρεσιών και service ξενοδοχείου 4 αστέρων, δεν είναι τυχαίο πως το Chloe Hotel προτείνεται από όλους τους έγκυρους οδηγούς ως μια από τις κορυφαίες επιλογές για διακοπές στην Ελλάδα.