ΛαγκάδιαΟ νομός Αρκαδίας δε θα σας αφήσει παραπονεμένους είτε σας αρέσει η θάλασσα είτε το βουνό. Οι όμορφες παραλίες αλλά και οι γραφικοί ορεινοί προορισμοί προσφέρουν στον επισκέπτη αμέτρητες επιλογές.
Πρωτεύουσα του νομού η Τρίπολη μια όμορφη και ανεπτυγμένη πόλη με μεγάλη ιστορία.
Πολύ κοντά στη θάλασσα θα συναντήσετε το Λεωνίδιο με τους εντυπωσιακούς κόκκινους βράχους. Σε κοντινή απόσταση βρίσκονται τα Πούλιθρα ένα όμορφο χωρίο το οποίο βρέχεται από τις καθαρές παραλίες του Μυρτώου πελάγους.
Μια από τις πιο όμορφες κωμοπόλεις του νομού είναι και το Παράλιο Άστρος ένα από τα σημαντικότερα θέρετρα του νομού. Στο Άστρος απλώνεται μια πολύ μεγάλη παραλία που φτάνει μέχρι τον Άγιο Ανδρέα.
Ένας πολύ ενδιαφέρον ορεινός προορισμός του νομού είναι η Βυτίνα. Τόσο η Βυτίνα όσο και τα γύρω χωριά θα σας εντυπωσιάσουν με τα μοναδικά φυσικά τοπία που διαθέτουν αλλά και την οργανωμένη τουριστική υποδομή.
Συνεχίζοντας την ορεινή περιήγηση θα συναντήσετε τα Λαγκάδια μια γραφική κωμόπολη χτισμένη στον καταπράσινο ορεινό Μαίναλο μέσα σε ένα τοπίο που θα σας μαγέψει και τη Δημητσάνα ένα ιστορικό χωριό της Πελοποννήσου. Η Δημητσάνα είναι ένας πετρόχτιστος οικισμός με πολλά αρχοντικά, και έχει χαρακτηριστεί ως  παραδοσιακός.

Επιλέξτε τον προορισμό που σας ενδιαφέρει και βρείτε πληροφορίες για τη διαμονή σας: Ξενοδοχεία, Ενοικιαζόμενα Δωμάτια και άλλα. Ενημερωθείτε διαβάζοντας τουριστικούς οδηγούς, Αξιοθέατα και ιστορίες.

Δείτε επίσης...