ΖάκυνθοςΖάκυνθος….αξέχαστες πλατιές αμμώδεις παραλίες, γαλαζοπράσινα νερά, καταπράσινα τοπία, πλούσια βλάστηση, πευκοδάση, σπηλιές. Η φύση χάρισε απλόχερα σχεδόν τα πάντα στο νησί! Η χώρα είναι μια σύγχρονη πόλη με οργανωμένη υποδομή και πολλά αξιοθέατα. Μόλις λίγα χιλιόμετρα έξω από την πόλη της Ζακύνθου θα συναντήσετε το Τσιλιβί, το οποίο διαθέτει μια μεγάλη αμμώδη παραλία και πολλά μπαρ, κλαμπ και εστιατόρια. Η γύρω περιοχή περιβάλλεται από ένα καταπράσινο τοπίο.
Ο Λαγανάς είναι ένα από τα πιο δημοφιλή θέρετρα του νησιού συνδυάζοντας την έντονη νυχτερινή ζωή με μια από τις πιο ωραίες παραλίες του νησιού.
Λίγο μετά το Λαγανά θα βρείτε το Καλαμάκι. Εδώ θα δείτε τη θαλάσσια χελώνα Καρέτα Καρέτα η οποία έρχεται στην περιοχή για να γεννήσει τα αυγά της.
Οι Αλυκές και λίγο πιο κάτω η περιοχή του Αλικανά, ενδείκνυνται για ήρεμες οικογενειακές διακοπές .
Πολύ κοντά στην πρωτεύουσα βρίσκεται το Αργάσι μια γραφική περιοχή με φόντο το βουνό του Σκοπού που μπορεί να συνδυάσει με ευκολία τη διασκέδαση αλλά και την ηρεμία, ανάλογα με το τι θα επιλέξετε,
Σημαντικές περιοχές του νησιού είναι ο Βασιλικός , το Κάμπι, το Τραγακι και το πανέμορφο χωριό Λίμνη Κεριού.

Επιλέξτε τον προορισμό που σας ενδιαφέρει και βρείτε πληροφορίες για τη διαμονή σας: Ξενοδοχεία, Ενοικιαζόμενα Δωμάτια και άλλα. Ενημερωθείτε διαβάζοντας τουριστικούς οδηγούς, Αξιοθέατα και ιστορίες.

Ζάκυνθος(Δείτε όλο το νησί ή επιλέξτε μια από τις περιοχές παρακάτω)

Δείτε επίσης...