Από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς στην Ελλάδα και όχι μόνο, η Κέρκυρα είναι ένα νησί με βενετσιάνικο αέρα, πολλά Αξιοθέατα, κοσμοπολιτική αύρα και φυσικά καταπληκτικές παραλίες.
Μον Ρεπό, Το Λιστόν, ο Ναός του Αγίου Σπυρίδωνα, η Πλατεία Σπιανάδα, το Παλαιό και Νεο Φρούριο της Κέρκυρας η Ιώνιος Ακαδημία και  η Ιώνιος Βουλή είναι μερικά από τα πολλά μέρη που αξίζει να επισκεφτείτε.
Ίσως το πιο γνωστό σημείο στην Κέρκυρα είναι το Ποντικονήσι , ένας καταπράσινος βράχος στην είσοδο της λιμνοθάλασσας του Χαλκιόπουλου.
Το Κανόνι θα σας μαγέψει με τη μοναδική θέα προς το Ποντικονήσι. Ενώνεται με το μοναστήρι της Βλαχέρνας, με μια λωρίδα γης μέσα σε ένα τοπίο μοναδικού κάλλους.
Δημοφιλής προορισμός στη Κέρκυρα η Παλαιοκαστρίτσα είναι ένα παραλιακό θέρετρο βορειοδυτικά του νησιού με μοναδικές παραλίες, πεύκα, βραχώδεις ακτές και έντονη διασκέδαση.
Οι παραλίες στο νησί είναι αμέτρητες! Από τις πιο γνωστές είναι της Λευκίμμης, οι Έρμονες, ο Κάβος, Η Μεσογγή, και το Κοντόκαλι.
Στο νομό ανήκουν και οι Παξοί. Πρωτεύουσα είναι ο πανέμορφος  Γάιος. Έξω από το Γάιο  βρίσκονται δύο γραφικά νησάκια, η  Παναγιά και ο  Άγιος Νικόλαος.
Οι Παξοί έχουν διατηρήσει τη φυσική ομορφιά τους και είναι σίγουρο, ότι θα σας γοητεύσουν οι ήρεμες και πεντακάθαρες παραλίες.

Επιλέξτε τον προορισμό που σας ενδιαφέρει και βρείτε πληροφορίες για τη διαμονή σας: Ξενοδοχεία, Ενοικιαζόμενα Δωμάτια και άλλα. Ενημερωθείτε διαβάζοντας τουριστικούς οδηγούς, Αξιοθέατα και ιστορίες.

Κέρκυρα (Δείτε όλο το νησί ή επιλέξτε μια από τις περιοχές παρακάτω)

Παξοί

Δείτε επίσης...