ΠήλιοΟι ντόπιοι αλλά και όσοι έχουν επισκεφτεί το νομό λένε συνήθως ένα πράγμα…βουνό και θάλασσα μαζί! Και δεν έχουν άδικο! Ο νομός έχει τα πάντα!
Βόλος….μια πόλη κόσμημα με ρυμοτομία που σπάνια συναντάμε στη Ελλάδα. Αξιοθέατα, Μνημεία, παραλίες, , διασκέδαση! Πριν το Βόλο θα συναντήσετε πολλές παραλίες και μετά το Βόλο αρχίζει το ταξίδι στο Πήλιο.
Το Πήλιο θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες. Καταπράσινα τοπία που αγγίζουν σχεδόν τη θάλασσα, αμέτρητα χωριά και ακόμη πιο πολλές μαγευτικές παραλίες με φόντο είτε τον Παγασητικό είτε το Αιγαίο…εσείς επιλέγετε!

Από το λιμάνι του Βόλου θα πάρετε το πλοίο για τα νησιά των Βορείων Σποράδων. Σκιάθο, Σκόπελο, Αλόννησο. Τα νησιά ανήκουν στο νομό Μαγνησίας.
Και τα τρία νησιά έχουν μαγευτικές καταγάλανες παραλίες και πράσινο όπου και αν κοιτάξεις. Η Σκιάθος ωστόσο είναι η πιο κοσμοπολίτικη, με την Σκόπελο να ενδείκνυται για πιο ήρεμες διακοπές και την Αλόννησο να είναι το ιδανικό μέρος για να γίνεται ένα με τη φύση και να ηρεμήσετε!

Επιλέξτε τον προορισμό που σας ενδιαφέρει και βρείτε πληροφορίες για τη διαμονή σας: Ξενοδοχεία, Ενοικιαζόμενα Δωμάτια και άλλα. Ενημερωθείτε διαβάζοντας τουριστικούς οδηγούς, Αξιοθέατα και ιστορίες.

 

Πήλιο (Δείτε συνολικά ή επιλέξτε μια από τις περιοχές παρακάτω)Ανατολικό Πήλιο

 

Δυτικό Πήλιο

 

Νότιο Πήλιο

 

Βόρειες Σποράδες

Σκιάθος (Δείτε όλο το νησί ή επιλέξτε μια από τις περιοχές παρακάτω)

 

Σκόπελος (Δείτε όλο το νησί ή επιλέξτε μια από τις περιοχές παρακάτω)

 

Αλόννησος (Δείτε όλο το νησί ή επιλέξτε μια από τις περιοχές παρακάτω)

Δείτε επίσης...