Οι Προορισμοί είναι ένας τρόπος για να επιλέξετε τον προορισμό που σας ενδιαφέρει, επιλέγοντας τον Νομό που θέλετε και στη συνέχεια τον προορισμό θέλετε. Εναλλακτικά μπορείτε να επιλέξτε από το αναδυόμενο μενού δεξιά κατευθείαν τον επιθυμητό προορισμό σας. Κάθε φορά που αλλάζετε προορισμό το travelovergreece σας δείχνει όλες τις καταχωρήσεις για το νέο προορισμό (Αξιοθέατα, Ξενοδοχεία κ.τ.λ.). Δείτε επίσης τον Οδηγό travelovergreece.

Μπορείτε να εγγραφείτε εισάγοντας ένα username και το email σας. Εναλλακτικά μπορείτε να συνδεθείτε με το λογαριασμό σας στο Facebook, Twitter, Google, Yahoo,ή Windows Live!

Σε κάποιες περιπτώσεις ενδέχεται να εμφανιστεί μήνυμα λάθους εάν αντιγράψετε και επικολλήσετε το email σας (Σφάλμα: μη έγκυρο email ή Σφάλμα: δεν έχετε εισάγει email). Σε αυτή την περίπτωση γράψτε το email σας μόνοι σας.

Με την εγγραφή γίνεστε μέλος και μπορείτε να καταχωρήσετε την δική σας εμπειρία ή να γράψετε στο φόρουμ. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή είτε πατώντας στο πάνω μέρος Εγγραφή, είτε εάν καταχωρείτε εμπειρία απευθείας κατά τη διάρκεια της καταχώρησης.

Δε δηλώνετε εσείς το Password. Θα σας το στείλουμε εμείς στο email που δηλώσατε

Αφού συνδεθείτε επιλέξετε Προφίλ και στις πληροφορίες λογαριασμού εισάγετε το username σας δύο φορές το νέο password και πατήστε Ενημέρωση.

Η απόφαση είναι δική σας. Επιλέγοντας ένα λογαριασμό που έχετε ήδη (Facebook) δε χρειάζεται να θυμάστε κωδικούς. Απλά να ξέρετε ότι η φωτογραφία σας και πιθανόν κάποια στοιχεία του λογαριασμού σας θα είναι εμφανή.

Όχι. Σας ζητήσαμε το email για πιθανή επικοινωνία μαζί σας σχετικά με το σχόλιο. Δεν το βλέπει κανείς άλλος.

Πρέπει να γνωρίζετε πως μαζί με το σχόλιο σας θα φαίνεται και η φωτογραφία του προφίλ σας.

Όχι! Μπορείτε να διαβάσετε τα θέματα σαν επισκέπτης. Εάν θέλετε να σχολιάσετε ή να αρχίσετε ένα θέμα\εγγραφείτε ή συνδεθείτε με το λογαριασμό σας στο Facebook, Google, Yahoo ή Windows Live!

Κάνετε εγγραφή πατώντας πάνω δεξιά Εγγραφή και στο πεδίο Εγγραφείτε τώρα εισάγετε ένα username και το mail σας. Στη συνέχεια επιλέγετε Καταχώρηση εμπειρίας. Εναλλακτικά πατάτε απευθείας Καταχώρηση εμπειρίας και κάνετε την εγγραφή κατά την καταχώρηση. Μπορείτε επίσης να συνδεθείτε με το λογαριασμό σας στο Facebook, Twitter, Google, Yahoo, Windows Live ή Persona! Οδηγός Καταχώρησης Εμπειρίας.

Επιλέγετε Είσοδος και αφού εισάγετε τα στοιχεία σας θα οδηγηθείτε αυτόματα στον Πίνακα Ελέγχου όπου θα δείτε τις καταχωρήσεις σας. Επιλέξτε Επεξεργασία ή Διαγραφή.

Κάνετε εγγραφή πατώντας πάνω δεξιά Εγγραφή και στο πεδίο Εγγραφείτε τώρα εισάγετε ένα username και το mail σας. Στη συνέχεια επιλέγετε Καταχώρηση εμπειρίας. Εναλλακτικά πατάτε απευθείας Καταχώρηση επιχείρησης και κάνετε την εγγραφή κατά την καταχώρηση. Μπορείτε επίσης να συνδεθείτε με το λογαριασμό σας στο Facebook, Twitter, Google, Yahoo, Windows Live. Οδηγός Καταχώρησης Επιχείρησης

Επιλέγετε Είσοδος και αφού εισάγετε τα στοιχεία σας θα οδηγηθείτε αυτόματα στον Πίνακα Ελέγχου όπου θα δείτε τις καταχωρήσεις σας. Επιλέξτε Επεξεργασία ή Διαγραφή.

Υπάρχει το πακέτο Free το οποίο σας προσφέρει την καταχώρηση της επιχείρησης σας δωρεάν. Κατά την καταχώρηση επιλέξτε την το πακέτο Free. Δεν υπάρχει καμία δέσμευση σας μόλις λήξει το πακέτο Δωρεάν καταχώρησης.

3 ημέρες πριν τη λήξη της Καταχώρησης της επιχείρησης σας θα λάβετε ένα mail το οποίο θα σας ενημερώνει ότι η καταχώρηση σας πρόκειται να λήξει. Εάν επιθυμείτε να ανανεώσετε την καταχώρηση σας, πρέπει να συνδεθείτε και θα οδηγηθείτε στον Πίνακα Ελέγχου όπου δίπλα από την καταχώρηση σας θα δείτε την επιλογή Ανανέωση. Επιλέξτε Ανανέωση και στη συνέχεια στο στο κάτω μέρος της οθόνης επιλέξτε το Πακέτο που επιθυμείτε. Εάν ωστόσο σας δυσκολεύει η όλη διαδικασία μπορείτε απλά να κάνετε την πληρωμή χωρίς να χρειαστεί να κάνετε όλη τη διαδικασία σύνδεσης, και κατόπιν να ανανεώσουμε εμείς την καταχώρηση σας.