Το www.travelovergreece.com σέβεται τα πνευματικά δικαιώματα των δημιουργών και σας παρακαλούμε να κάνετε και εσείς το ίδιο!
Στην περίπτωση προσθήκης μιας εμπειρίας σας, από ένα προορισμό που έχετε επισκεφτεί μπορείτε να προσθέσετε δικές σας φωτογραφίες (κυρίως τοπία, χωρίς ανθρώπους)

Εαν θέλετε να προσθέσετε μια φωτογραφία από το διαδίκτυο παρακαλούμε σιγουρευτείτε ότι δεν υπόκειται σε πνευματικά δικαιώματα.

Oι εικόνες και τα videoclips που υπάρχουν στην ιστοσελίδα μας, παραθέτονται με την συγκατάθεση των δημιουργών τους
Tο travelovergreece δεν είναι υπεύθυνο για τις εικόνες και τα videoclips που έχουν προστεθεί χωρίς τη συγκατάθεση του δημιουργού.
Tο travelovergreece διενεργεί συστηματικά ελέγχους για εικόνες και videoclips τα οποία μπορεί να υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.
Ωστόσο πολλές φορές είναι δύσκολο να εντοπιστούν τέτοιου είδους εικόνες και videoclips.
Δεσμευόμαστε ωστόσο οτι θα  αποσύρουμε τα εν λόγω αρχεία μόλις ο δημιουργός τους μας κάνει γνωστή την επιθυμία του.
Σχετικά με τις δικές σας φωτογραφίες και καταχωρήσεις το travelovergreece δε θα χρησιμοποιήσει ούτε τις φωτογραφίες σας, ούτε την καταχώρηση σας σαν δικά του.
Μπορεί όμως να κοινοποιήσει την καταχώρηση σας μέσω ενός site κοινωνικής δικτύωσης (facebook)
Το ίδιο μπορεί να κάνει και ένας αναγνώστης.
Πρέπει να γνωρίζετε, ότι δεν έχουμε τη  δυνατότητα να σταματήσουμε ένα αναγνώστη από το να κοινοποιήσει την καταχώρηση σας ή να αντιγράψει μια φωτογραφία σας.

Γι αυτό σας προτρέπουμε όταν κάνετε εγγραφή να δίνετε ένα ψευδώνυμο και οι φωτογραφίες που ανεβάζετε να μην περιέχουν εσάς η άλλους ανθρώπους.

Άλλωστε σκοπός του www.travelovergreece.com είναι οι επισκέπτες να μοιραστούν μια εμπειρία τους ώστε να βοηθήσουν τους άλλους αναγνώστες.
Θεωρείστε λοιπόν ότι συμμετέχετε σε μια δημόσια συζήτηση και πράξτε ανάλογα!
Σας ευχαριστούμε!